Yard Sale

Organizat de Loredana Marin , fondator Lace Magazine by Loredana Marin și Diana Stanciu, fondator BLOOM Fashion Festival

Când? Duminică, 4 august, de la ora 11:00 la ora 19:00
Unde? Your Events Garden by Schnitzel Haus Paulesti
De ce sa participi? Pentru că avem o singură planetă și astfel sprijini moda sustenabilă. Reducem împreună impactul asupra mediului prin reutilizarea și reciclarea articolelor vestimentare.
Găsești piese vestimentare unice și de calitate.

Dragi iubitoare de modă și distracție,
Vă invităm cu drag la evenimentul nostru “Shop my Closet”, pentru o zi de shopping responsabil și distractiv, unde veți avea ocazia să descoperiți și să achiziționați 👚 piese vestimentare unice, 👠 pantofi, 👛 genți și 💍 bijuterii la prețuri excelente!

Pe lângă sesiunea de shopping, vă așteaptă și alte surprize:

🎶 Muzică live Bossa Nova – Ritmurile suave ale Bossa Nova vor crea o atmosferă relaxantă și sofisticată, perfectă pentru o duminică de vară.
🍹 Bar cu băuturi delicioase – Răcoriți-vă cu cocktailuri savuroase, cafea proaspătă și alte băuturi răcoritoare.🍉 Delicatese din fucte si cea mai buna si catifelată inghetata. 🍨
Fie că sunteți în căutarea unor comori vestimentare sau doar doriți să petreceți o zi plăcută într-un cadru relaxant și elegant, “Shop my Closet” este locul ideal.
Un mod memorabil de a vă petrece duminica, bucurându-vă de o experiență de shopping deosebită, într-o locație superbă, în compania unor femei minunate și a organizatoarelor Loredana Marin și Diana Stanciu.

❗ Intrarea este liberă.

Dacă dorești să fii expozant, sună la numărul 0769695436 pentru detalii.

Doamnelor, vă așteptăm cu drag!

error:Content is protected !!